Coronavirus

Via de informatie op deze pagina willen we alle initiatieven samenbrengen van Dilbeekse ondernemingen om de impact van de noodzakelijke maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus in België, op onze maatschappij te beperken.

Woensdagmarkt en Boerenmarkt

De wekelijkse markten in Dilbeek blijven voorlopig plaatsvinden in de komende weken. Op de boerenmarkt op zaterdag wordt enkel voeding verkocht. Op de woensdagmarkt wordt voeding en non-food verkocht, maar die vindt plaats in de week en kan dus ook probleemloos doorgaan.

Gemeente Dilbeek

Dienst Burgerzaken gaat online

We hadden dit graag anders gelanceerd, maar gezien de situatie….
Voor heel wat attesten hoef je niet meer naar het loket te komen. Op onze website kan je ze meteen aanvragen en enkele seconden later zitten ze al in je mailbox.

Culinaire Finesse

Vanaf vandaag kan je online bestellen via culinairefinesse-webshop.be
Wij voorzien een ophaalpunt punt in de winkel.
Kan je echt niet afhalen of niemand kan voor jou langskomen dan leveren wij gratis aan huis. Heeft u nog andere vragen aarzel niet ons te contacteren via info@culinairefinesse.be
Ook het Finesseteam draagt zorg voor ieder van jullie!!

Neerhof

Beste fans van het Neerhof. Op aangeven van de overheid sluit ook  het Neerhof zijn deuren. Ook de speeltuin is gesloten. We blijven goed zorg dragen voor de dieren, doe dat ook voor elkaar.

Chiro Don Bosco

De Chirojongens van Don Bosco Groot Bijgaarden zouden normaal hun jaarlijkse eetfestijn op 21 en 22 maart organiseren. Het coronavirus gooide echter roet in het eten, toch kwamen ze met een creatieve oplossing.

Door de gekende omstandigheden is eten in de zaal helaas niet mogelijk! In samenspraak met het lokaal bestuur van Dilbeek werd beslist om het zaalconcept te verlaten en alles in te zetten op afhaalpakketten en gratis bezorging aan huis in Dilbeek. Via deze weg kan je je maaltijd toch bestellen en tijdens het weekend komen afhalen of laten leveren!  

Restaurant La Dotta

Wij blijven zeker niet bij de pakken zitten en blijven jullie smaakpapillen ook tijdens deze moeilijke periode graag verder verwennen met de lekkerste pure Italiaanse gerechtjes via onze traiteurdienst 😋.

Ontdek snel ons traiteuraanbod via:
https://www.ladotta.be/afhaalmenu

Afhalen kan vanaf zaterdag 14/03 (17u-20u) en enkel op bestelling via 0476/68.93.88 of via ciao@ladotta.be.

Vanaf dinsdag 17/03 is afhalen mogelijk van dinsdag tot en met zondag tussen 11u en 13u30 en tussen 17u en 20u.

We hopen jullie zo snel mogelijk terug te mogen ontvangen!

Restaurant De Ster en Brasserie St Martin

Wij hebben lookworst, wijn, bubbels, tussenribstukken….meeneemgerechten! Alsook een leveringsdienst!

Zwembad Dilkom

Zwembad Dilkom sluit van zaterdag 14 maart tot en met zondag 5 april de deuren volgens de algemene richtlijnen van de overheid.

Waer Waters

Naar aanleiding van het advies van de regering en de maatregelen inzake Corona, sluiten wij tijdelijk onze deuren vanaf zaterdag 14/3 tem 03/04/2020.

Gosset Hotel

Het hotel en restaurant zijn gesloten tot en met 19 april 2020.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment