Einde fase 3 werken Dansaertlaan in zicht

Bericht van de gemeente Dilbeek inzake mobiliteit. Nog twee weken geduld en fase 3 van de werken aan de Dansaertlaan in Groot-Bijgaarden zijn achter de rug. Dan worden de op- en afritten en het recyclagepark weer opengesteld.

In de komende twee weken worden de eerste lagen asfalt aangelegd en worden de aansluitingen met de zijstraten afgewerkt. Ook de voet- en fietspaden en de grasdallen worden dan gelegd. In die periode kan de werf niet met de wagen worden betreden tijdens de werkuren.

Als alles goed gaat, moet op 24 oktober de asfaltering afgerond zijn. Dan wordt meteen aan fase 4 begonnen.

Even terug naar fase 2

Het asfalt tussen de Kloosterstraat en de Elzenstraat blijkt na controle niet goed te zijn afgewerkt en moet dus opnieuw worden gedaan. Op  21 en 22 oktober wordt de Dansaertlaan daarom afgesloten tussen het kruispunt Robert Dansaertlaan-Kloosterstraat en het kruispunt Robert Dansaertlaan-Elzenstraat. 

Hierdoor zal het verkeer komende uit de Kloosterstraat enkel links kunnen afslaan richting Stationsstraat en zal het verkeer uit de Elzenstraat niet rechts kunnen afslaan, ook voor het verkeer komende uit de Godetialaan zal een plaatselijke omleiding voorzien worden.

Bussen 810 en 820 zullen ook  een omleiding moeten volgen, maar de precieze reisweg is nog niet gekend.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment