Ernstige hinder op Ninoofsesteenweg verwacht (update)

De werken (herstelling waterlek) ter hoogte van de stelplaats van De Lijn zijn zo goed als afgerond. Om dit gedeelte te kunnen asfalteren zal de rechter rijstrook richting Ninove worden afgesloten op dinsdag 9 en woensdag 10 juli.

Op twee plaatsen op de Ninoofsesteenweg wordt de komende weken hinder verwacht door werken.

In de buurt van het kruispunt met de Kaudenaardestraat moeten vanaf 23 mei dringende rioleringswerken worden uitgevoerd onder het fietspad in de richting van Brussel. Om die werken veilig te laten verlopen moet een veiligheidszone worden afgebakend door één rijstrook af te sluiten ter hoogte van de werken over een afstand van 100 meter. De werken duren tot 31 mei.

In de andere rijrichting zal de hinder aanzienlijk langer duren. Ter hoogte van de stelplaats van De Lijn in de richting van Ninove moet een waterlek worden hersteld. Ook hier wordt een rijstrook afgesloten over een korte afstand. De werken duren van 31 mei tot vermoedelijk begin augustus. Om de in- en uitritten van bussen aan de stelplaats veilig te laten verlopen, worden de verkeerslichten tijdelijk verplaatst.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment