Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CubaNight 2019

20/04/2019 @ 17:00 - 23:30

Scouts Paloke presents: CubaNight 2019 !

Het grootste en plezantste salsa-evenement van Dilbeek en omstreken is terug … met haar ondertussen al 14de editie! Op zaterdag 20 april kan u in ons Cubaans dorp komen genieten van verrukkelijke cocktails, heerlijke versnaperingen, fonkelende kampvuren en livemuziek.

De eerste mojito’s zullen al rijkelijk vloeien vanaf 17u. Daarna kan er OP INSCHRIJVING (meer info volgt later) deelgenomen worden aan een lekkere barbecue met verscheidene zuiderse gerechten. Degenen met een hongertje kunnen later op de avond steeds terecht bij onze Cantina Cubana waar onder andere ribbetjes, varken aan het spit, calamares en nachos worden geserveerd. De bar voorziet naast zelfgemaakte mojito’s en cuba libres, ook frisse pintjes, Desperados en frisdrank.

De allerkleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel of in onze omgebouwde bus naar een leuke filmvoorstelling kijken. Wanneer de avond begint te vallen kunnen ook zij meedoen met de professionele salsalessen! Die zorgen ervoor dat je je de rest van de avond volledig kan laten gaan op de fantastische Cubaanse livemuziek van Rey Cabrera y sus amigos. DJ Atomik zet deze Latina vibes verder en sluit de avond memorabel af.
Kortom: een topavond voor jong en oud!

De toegang tot dit evenement is bovendien volledig gratis en er rijden nachtbussen van en naar ons terrein.

Genoeg redenen dus om langs te komen! Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Gegevens

Datum:
20/04/2019
Tijd:
17:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.cubanight.be

Organisator

Cubanight
Website:
https://www.cubanight.be

Locatie

Scouts Paloke
Berchemstraat 129
Dilbeek, 1700 Belgium
+ Google Maps
Website:
https://www.scoutspaloke.be