Feestelijke opening Dilbeek Centrum

Op vrijdag 21 juni wordt het vernieuwde centrum van Dilbeek officieel geopend en daar maken we een groot feest van. Naast de kermis op het Gemeenteplein en de avondmarkt op de Sint-Alenalaan zorgen we in het centrum rondom de kerk voor heel wat animatie.

We starten om 16 uur met kinderanimatie door Kip van Troje.
Pimpen van fietsen: kom met je fiets naar Freddy Sport. Daar staan Opa Fietsbel, Fifi Fiets en Bellafietsbella, drie kakelende kunstzinnige knutselaars klaar om van je fiets een rijdend kunstwerk te maken.
Cirkids straattheater: als circusfiguren kleuren we de straten. Speelse acrobatieën, stuntelige touwnummers, een beertje van een slangenvrouw, clowneske gevallen en andere. We brengen het allemaal. Sommige acts zijn om te bewonderen, andere zijn er om mee te doen …

Ballonplooien: een gekke ballonplooier die leuke figuurtjes plooit maar ook aan de mama’s en de papa’s kan leren hoe ze zelf snel en speels een figuurtje kunnen plooien.
En uiteraard mag een kindermolen, een eendjeskraam en een trampoline niet ontbreken.

Vanaf 18 uur wordt er in de straten muziek gemaakt door de Dixie Streetband “Goe Bezig”.

Kom genieten van het straattheater met Mijnheertje Mijnheer & kamermeisje. Zij garanderen lofmuziek en trompetgeschal met speelse etiquette en zachte zorg.

Kom naar de Tattoo-stand en laat voor de gelegenheid een “tijdelijke” tattoo op je huid brushen, niet toxisch, veilig voor kinderen en kan tot 7 dagen op de huid blijven.
En natuurlijk zorgen de handelaars voor standjes en terrasjes waar het fijn is om te vertoeven.

Om 19 uur is het de officiële opening door Paul Vanden Meerssche , schepen van lokale economie en worden de straten ingewandeld door de de fanfare De Vrije Belgen.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment