Info-avond en -tentoonstelling F2 Fietssnelweg

Deze zomer werd de studie voor het stuk fietssnelweg tussen station Sint-Martens-Bodegem en de grens met het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest afgerond. Deze studie werd gedaan door de Provincie Vlaams-Brabant, in nauwe samenwerking met gemeente Dilbeek en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Read More »

50 Tinten Bier 2019

Na een succesvolle eerste editie is 50 Tinten Bier terug met een nieuwe editie op het marktplein van Schepdaal. Het wordt nog groter en leuker dan het al was.

Read More »

Medewerker team Wonen & Ondernemen

De Groep Dilbeek bestaat uit gemeente, OCMW, twee vzw’s in de sport- en cultuursector, politie Dilbeek, het gemeentelijk onderwijs en de vzw Gemeentelijke Kinderopvang Dilbeek. Meer dan 500 enthousiaste medewerkers zetten zich dagelijks in voor de regie en organisatie van Wonen & Ondernemen, Burgerzaken, Openbare Ruimte, Welzijn, Onderwijs, Veiligheid, Ondersteunende diensten en Vrije Tijd.

Read More »

Gemeenschapswacht/vaststeller

C1-C3- contractueel- onbepaalde duur – voltijds – aanleg wervingsreserve Ben jij die superheld waar Groep Dilbeek naar op zoek is? Functieomschrijving Breng je graag het

Read More »