3 weken zonder school?

U zit een beetje met de handen in het haar over hoe u de kinderen nuttig en educatief kan bezighouden de komende weken? Voorlopig is

Read More »

Coronavirus

Via de informatie op deze pagina willen we alle initiatieven samenbrengen van Dilbeekse ondernemingen om de impact van de noodzakelijke maatregelen ter bestrijding van het

Read More »

Werken in omgeving Rumoldusstraat

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober wordt in de Rumoldusstraat, de Zonstraaten en delen van de L. De Dobbeleerstraat het asfalt vernieuwd. Daardoor is doorgaand verkeer er op die dagen niet mogelijk.

Read More »

Kerstmarkt Dilbeek 2019

Traditiegetrouw organiseren de ‘Kerstvrienden’ (vereniging van enkele handelaars & DUO Dilbeek) de jaarlijkse Kerstmarkt in Dilbeek centrum op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december 2019. Deze kerstmarkt is uitgegroeid tot een drukbezocht en gezellig evenement, een ontmoetingsplaats voor alle Dilbekenaren!

Read More »

Inspiratiecafé Dilbeek

Speel je met het idee om als zelfstandige ondernemer van start te gaan, maar heb je nood aan een duwtje in de rug? Of ben je al gestart en wil je graag eens horen hoe je collega’s het aanpakken?

Read More »