Oosthoek Live breidt uit met tweede podium

Het Dilbeekse festival zal bij de komende editie een tweede podium plaatsen op het festivalterrein. Op die manier zal het festival buiten de festivaltent extra ruimte creëren voor de festivalgangers. Voor dat tweede podium werkt de organisatie samen met de Brusselse radiozender BRUZZ.
Het tweede podium zal zich op het grasveld van het festivalterrein bevinden, buiten de festivaltent. Het is de eerste keer in 31 jaar dat de organisatie zo’n uitbreiding uitvoert.

BRUZZ

Het buitenpodium zal worden ingevuld door het Brusselse radiostation BRUZZ. Liefhebbers van elektronische muziek kunnen hier terecht voor een stevige portie techno en house. Daar zorgen de crew van ‘We Bring You’ (Fuse) voor, samen met dj’s Gianni Gelato (BRUZZ-dj) en Thom Leblanc (BRUZZ-dj).

De gekende BRUZZ-bus, die vroeger ook al door FM Brussel werd gebruikt op festivals, zal nu dus terug te vinden zijn op Oosthoek Live. Via BRUZZ zullen in de week voor Oosthoek Live ook festivaltickets worden weggegeven.

Uitbreiding door stijgend bezoekersaantal

Vorig jaar waren alle tickets uitverkocht die het festival in voorverkoop aanbood, maar op de avond van de fuif verschenen nog heel wat mensen aan de ingang zonder ticket. Door die onverwachte toestroom van volk vreesde de organisatie er even voor dat de festivaltent te klein zou zijn, maar samen met de veiligheidsdiensten werd besloten om de aanwezigen toen toch binnen te laten. Met de uitbreiding van het festivalterrein wil de organisatie nu meer ruimte creëren.

‘Dit is een logisch gevolg voor ons festival, gezien het almaar stijgende bezoekersaantal. Vorig jaar dachten we er uit veiligheidsoverwegingen even aan om festivalgangers te weigeren aan de ingang van de fuif. Die situatie willen we dit jaar vermijden,’ zegt organisator Hendrik Diegenant.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment