Sport & gezondheid Dilbeek mikt op burgerparticipatie met tribunes

Ben jij geïnteresseerd in het sportbeleid van de gemeente Dilbeek en wil je mee vorm geven aan dat beleid? Schrijf je dan in voor één of meer van de ‘tribunes’ van de EVA-vzw Sport & Gezondheid Dilbeek.

De raad van bestuur van de vzw wil werk maken van de burgerparticipatie in het sportbeleid van de gemeente en wil hierbij zoveel mogelijk geïnteresseerden betrekken.

Tribunes bestaan uit Dilbekenaren die voor een specifiek thema het voorbereidende beleidswerk uitvoeren, het thema mee organiseren en realiseren en tussentijdse evaluaties opmaken over de realisaties en de werking, allemaal in samenwerking met de raad van bestuur,

De tribune senioren in beweging heeft in het verleden reeds zijn nut bewezen en pakt uit met heel wat succesrijke initiatieven. Onlangs ging de tribune sportinfrastructuur van start en de tribunes laagdrempelige sportinitiatieven en sport voor mensen met een beperking (g-sport) staan in de steigers.

Wil jij meedoen met één van deze tribunes of heb je voorstellen voor de oprichting van een nieuwe tribune? Laat je interesse dan weten aan Bert Maes, de voorzitter van sport & gezondheid, via bmi@telenet.be. Je zult dan worden uitgenodigd op de eerstvolgende vergadering van de tribune(s) waarvoor je interesse hebt getoond.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment