Weekend van de Klant 2019

Sinds 2017 organiseren UNIZO (waar DUO Dilbeek deel van uitmaakt), Comeos en UCM samen Weekend van de Klant, en brachten zo Dag van de Klant en Sunday Shopday samen tot een feestelijk shopweekend in heel België. Tienduizenden winkeliers verwennen jou met een cadeautje of leuke actie, zowel de (kleine) zelfstandigen als de (grote) ketens.

In veel steden en gemeenten, waaronder Dilbeek, worden leuke activiteiten georganiseerd zoals modeshows, optredens of wedstrijden en zijn foodtrucks, kinder- en straatanimatie voorzien. Samen bezorgen ze jou een onvergetelijk shopmoment!

Weekend van de Klant draait om jou, de klant. UNIZO, Comeos en UCM willen als ondernemersorganisaties met deze campagne uiteraard ook de winkels zelf bedanken. Het Weekend is immers de ideale gelegenheid om de fysieke winkels, groot of klein, op Belgische bodem in de bloemetjes te zetten.

Ga dus op 5 en 6 oktober langs bij jouw favoriete zaken In Dilbeek, ze hebben wat voor je in petto! Bekijk hier de lijst van Dilbeekse handelaars die officieel deelnemen aan deze actie.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment